Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Längtar efter jul!

Sunday, December 19, 2010

Längtar efter jul!


Som jag längtar! Jag begriper inte vad som hänt med mig. Jag har ju inte gillat jul sedan jag var riktigt liten. Nu längtar jag så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det kommer bli så otroligt mysigt... bara jag, mamma och Christian.


Mamma har rullat köttbullarna i helgen. Har ni tänkt på att det där med goda köttbullar kommer med åldern, När jag var yngre var det mormor som stod för köttbullarna och mammas vart alltid misslyckade. Nu är mammas favoriten och jag hoppas det är nåt jag kommer ärva en vacker dag. Jag är väl hyfsat köttbullsbakare, men jag har inget direkt recept och de blir olika varje gång. Jag skulle vilja ha nåt sånt där superrecept som vart bra varje gång... men som sagt, det kommer väl med åldern... hoppas jag.


Vi sparar lite av julmatsgörandet tills själva julafton. Jag har aldrig fattat de där med att allt ska vara klart. Då har man ju inget att göra på själva dagen än att sitta och glo. Nä, maten ska göras tillsammans!  Och kanske lite godis med.


Nu får allt veckan gå fort. På torsdag kväll kommer Bäjbo och då har jag lovat honom köttfärssmörgås (limpa såklart) och Marabou drickchoklad bryggt i min Tassimo. Kan veckan gå snabbast nånsin nu!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: