Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag är nyckelkund

Monday, December 20, 2010

Jag är nyckelkund


Idag fick jag ett brev på posten med vårat lönelöfte. Dessutom fick jag information om vad det innebär att jag blivit nyckelkund. Jag blev det när jag fick löftet, utan att ha en aning om vad det innebar. Det kändes i situationens hetta helt oviktig. Jag lyssnade inte ett dyft på vad hon sa eftersom jag var så uppspelt över lägenheten. Allt jag hann uppfatta var att det skulle kosta mig 36 kronor i månaden istället för de 50 som Visa, internetbank o.s.v kostar mig idag. Får väl sätta mig och läsa på. Känns otroligt vuxet att ha en massa bankkontakter.

Jag är otroligt trött. Det måste vara helgens spänningar som håller på att släpper. Jag sov ju som aldrig förr i natt, men det tycks inte ha räckt. Jag var ganska så pigg under förmiddagen, men efter lunch gick musten ur mig fullkomligt och jag vart så trött att jag nästan mådde illa.

Jag har ännu inte avslöjat min kommande flytt för alla på jobbet. Några visste ju redan om det... Emma, Susanne och Marie-Louise. Några av sekreterarna har ju gratulerat på Facebook, men annars är det än så länge inte känt. Det är ju ingen hemlighet längre och det känns som om jag borde berätta, men jag vet inte hur jag ska ta upp det bara sådär. På eftermiddagen samlade jag mod och tänkte gå in och berätta det för min chef, men då hade han gått hem. Darn! Får göra ett nytt försök i morgon.

Det blir kallare ute. Sedan jag kom hem har teperaturen sjunkit till minus 12 och enligt prognoserna ska det ju bara bli kallare. Fy då blire termobrallan i morrn då. Jag blir bara mer och mer oroad för Bäjbs kommande resa upp hit. Idag stängde man till och med av E18 och på E4an var det stopp i höjd med Ljungby. Må det bli bättre bilkörarväder till torsdag! Och sen ska vi ju ta oss neråt igen. SMHI pratar om rekordmängder med snö på juldagen. Hur kan folk tycka detta är bra? knepigt.

Nu ska jag ta adjö av denna måndag innan jul med en clementin och en isbjörnspepparkaka med rosa kristyr!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: