Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mamma vinner!

Sunday, December 05, 2010

Mamma vinner!

Allt som fattas nu är rim på två paket och utskriften av den rebus jag byggt till Bäjb. Jag kan bara inte få nog. Jag piffar med snören och kort och alla paketen blir otroligt pimpade. Jakten på mammas present gick alldeles utmärkt och mamma är den som vinner i kategorin störst paket.

Innan nån kommenterar det vill jag bara berätta att jag är fullt medveten om att pappret är uppochner, men pappret räcker inte till att bygga om det.

Jag är glad jag tvättade i morse för sen dess har jag verkligen inte lyckats bocka av nåt som stod på min ToDo-lista för idag. Paketen tar all min tid. MEN... efter jag trixat ihop de två sista rummen är jag ju helt klar med allt som heter julbestyr.

Nu ska jag försöka ta tag i listan faktiskt. Jag ska börja med att laga lite köttfärs/motot/rödbetsbiffar, samt köttfärssås med paprika och aubergine. Låter mums va?!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: