Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: God morgon och GOD JUL

Friday, December 24, 2010

God morgon och GOD JUL

Å, vilken mysig kväll vi hade igår. Bäjb dök äntligen upp och resan hade gått bra, trots den mycket alternativa vägen hit. Min hjälte tog genast tag i handfatsstoppet på egen bevåg. Det var visst inte så enkelt som att köra med propplösare utan han plockade isär alltihopa. Ut rören avlägsnades 8 års hår, tops och hårspännen marinerade i tandkräm och propplösare. Riktigt äckligt, men ändå inte så farligt med tanke på alla år.

Bäjb slog in och rimmade på sina paket och till julvakesupè åt vi skramlade ägg och köttbullelimla med en kopp Marabouchoklad till. Efter det låg vi bara och mös i soffan framför tv:n med massvis av binnande ljus. Totalt supermys!

Idag är det alltså julafton. Klockan är 6.51 och Bäjb kommer inte vakna ännu på flera timmar. Jag har ett extremt sug att ta bilen och ge mig ut i Karlslundsspåret med skidorna en sväng. Det enda som får mig att tveka är de 15 minus som är ute. Visst, inte så farligt tänker ni, men jag vet faktiskt inte om min frusna kropp klarar av det. Ska fundera lite över en kopp morgonjava.

Kolla videon...Ett UFO? En Tomte? eller en dvärg med spetsig luva som försöker jävlas med maffiososarna i byn?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: