Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En bra dag mitt i kaoset

Tuesday, December 14, 2010

En bra dag mitt i kaoset

Jäkla massa spam jag får bland kommentarerna nu. Jag väljer att ignorera dom bara. Alternativet verkar vara att jag väljer att godkänna alla kommentarer och trots att de inte är nån uppsjö av dom direkt orkar jag inte.

Kom precis från mamsen där jag varit på visit efter jobbet. Julgranen stod så fin och pyntad och jag längtar nästan efter jul.

Innan mamsen hann jag med en 50 minuters promenad i kylan. BURRR säger jag bara. Visst blev jag varmare efter ett tag, men det är svårt att få upp tempen i detta väder. Vad jag verkligen behöver är ett par bra vantar. Några i funktionsmaterial så man inte blir svett när man går, vilket ju bara leder till att man blir kallare.

Jag har haft en ganska bra dag idag på jobbet tro't eller ej. Inte allt för kaos med andra ord. Senaste tidens totalstress gör att en vanlig fullsmockad dag med flyt känns enkel. Imorrn bjuder kliniken på julfest. Enligt tradition innebär det julbuffé och bowling. Jag som totalt missat detta och därför inte anmält mig kommer inte att delta. Inte för att jag tror jag hade anmält mig ändå. Just nu har jag ingen som helst lust att se mina arbetskamrater mer än jag redan gör... ja, förutom Susanne och Emma då.

Nu måste jag snabbt ner i badet för att försöka rädda den lilla värme jag har kvar i kroppen. Sen blire banne mig gröt- och äggsuppersch.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: