Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I SJs våld

Thursday, December 09, 2010

I SJs våld

Ja, det stämmer. Idag blir det till att åka tåg. Jag har inga som helst förväntningar att det ska gå smidigt och jag kommer därför klä mig ordentligt och ta med mig vatten och extrakläder. Rusta för att stå still i skogen. Dessutom ska jag ju ha med mig Cinas GrisPiece så skulle i värsta fall kan jag ju dra på mig den haha,

Igår läste jag om en uppfinning som skulle kunna rädda SJ. Verkar smidigt. Nåt slags material som värms upp i kontakt med tryck och som då skulle reagera på om det låg snö eller is på spåret. Materialet och ombyggnaden av rälsen skulle dock kosta en förmögenhet så det är ju inget jag kommer få ta del av under min livstid.

Höften känns bättre tror jag. Jag har ju inte riktigt hunnit känna efter, men jag kan i alla fall gå normalt. Det gör fortfarande hiskeligt ont om jag lyfter benet uppåt, men det är ju faktiskt en rörelse man kan undvika och inte utför så ofta tack och lov.

En liten instickare om nåt hela annat...
Kommer ni ihåg när man var liten och alla vuxna sa att man inte skulle slicka på lyftstolpar. Frågan är ju varför man ville göra det från början och varför en fyraåring gjorde det så pappan fick skrapa bort tungan med naglarna. AJ! Pappan borde vara bättre påläst... alla vet väl att man ska pinka på'n... om man nu inte har tillgång till varmt vatten det vill säga. Dock undrar jag ännu mer varför Aftonbladet väljer att publicera en bild på en blodig fläck där tungan suttit fast. Discusting.

Och en liten instickare till...
I går skrevs om det straff Citroën har mot anställda som kommer för sent. Armhävningar! Den som kommer för sent till jobbet får göra 2 armhävningar per påbörjad minut. Det var bland det bästa jag hört. Många arbetsplatser har problem med folk som har i system att komma för sent, men få gör nånting åt det vilket innebär att kollegorna hela tiden blir drabbade. Med detta straff har Citroën kommit undan problemet. Jag är imponerad över åtgärden. Åtgärden som för många upplevs som ett straff främjar samtidigt personalens hälsa. Den som kom på detta borde få ett pris.

Och bara en liten till...

Tack och lov för att man inte har Telia. Igår fick alla Teliabox-ägare ettt meddelande om att starta om sin tv-box, varav många såklart gjorde det. Krasch BOM så dog hela nätet och tv-rutan blev svart. Telia bad om ursäkt och uppmanade folk istället att INTE starta om boxen. Sånt här kan såklart hända, men vad jag förstått har Telia haft ganska mycket strul med sina boxar och då är toleransnivån ofta inte direkt hög för sånt här... som med SJ ungefär.


Åter till verkligheten... min alltså
Jag är packad och ready to go. Jag blir lite road av SJs trafikinfo. För att söka störningar ska du knappa in till- och frånstation och vad får jag då upp när jag söker på Örebro-Värnamo. Jo, att inga tåg går mellan Arboga och Eskilstuna. Ja, men det har jag verkligen nytta av att veta... om jag nu tänkte ta vägen uppåt och öster ut i landet för att komma till Värnamo. Fyllon!

Den här gången kommer jag ta med mig min laddarsladd till mobilen, så nu kommer jag kunna ha mobilen på. Det blir nog ett lite blogginlägg från tåget med andra ord.

HEAR YA LATERSCH!


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Khelben said...

Teliabox.. En sån har jag aldrig haft. Låter inte speciellt kul som du skriver. Däremot deras internet funkar bra.

Hannastacia said...

Jag har heller ingen Teliabox. Jag har ingeting Telia faktiskt. Jag gav upp det så fort det kom andra alternativ.

Khelben said...

Okej. :)