Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skidor i vardagsrummet... inte spåret.

Saturday, December 04, 2010

Skidor i vardagsrummet... inte spåret.

 
Komplett skidkit 1900:-
Hemkommen från Mega och har mina nya skidor med mig. Och jag fyndade, eller lurade grabbarna... beroende på hur man ser det. Killen som var där igår var inte det idag och han hade visst inte skrivit upp att han gav mig ett par pjäxor som jag skulle betala 300 extra för eftersom de som ingick var slut i min storlek, varav tjejen i kassan bara tog betalt för det som ett kit. Tummen upp för det.

Nu ska jag handla på mig allt jag behöver för att dra direkt ut i spåret tänkte jag och drog tag i en grabb som såg snäller ut för att han skulle visa mig de olika vallorna. Nu var det ju ingen som berättade för mig att det var en sån jäkla knepig historia att grunda för vallan. Rugga upp, stryka på och borsta tre gånger och sen den vanliga vallan. Herrejössenamen.

Killen berättade för mig om nåt mycket enklare, som var prefekt i 80% av alla väder. Fästtejpen! Två ränder tejp på vardera skidan och man är klar att köra. I alla temperaturer och väder. MEN... den var ju såklart slut. Kommer in igen i början av nästa vecka.

Jag insåg ju genast att jag inte skulle kunna åka direkt till spåret eftersom de första stegen på den vanliga vallningen skulle göras inomhus, så jag kapitulerade.

som jag ser det nu finns två alternativ. Antingen lyckas Emma få barnvakt i morrn och hjälper mig fixa dom och så åker vi en vända. Eller så kommer jag inte få åka nåt i helgen eller på mycket länge eftersom jag inte har bil i veckorna och tar mig till spåren. F A A N!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: