Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny startvolle på TV:n!

Wednesday, December 01, 2010

Ny startvolle på TV:n!

Jag är MYCKET imponerad över mig själv. Beslutsamt gav jag mig ut på promenad efter jobbet och klarade av hela 50 minuter i kylan. Inte illa alls! Första biten var en ren plåga, men sen fick jag faktiskt upp lite värme. Det fick jag inte i morse när jag gick till jobbet dock. Hade jag inte haft mina nya kläder hade jag nog aldrig klarat det. Sen har jag frusit i princip hela dagen. Tack och lov för kaffe och te säger jag bara!

Jag bara måste berätta om vad jag kom på igår efter skrämmande många år. Jag minns inte hur länge jag haft den TVn jag har i sovrummet, men ända sedan dag ett har jag stört mig på att volymen är så fruktansvärt hög när jag sätter på den. Den har stått på mitten och varje gång man satt på den har man fått varit med på volymknappen och sänka så inte hela huset hör. Först igår slog det mig att det möjligtvis gick att ställa startvolymen. Och visst var det så. Det var helt enkelt bara att gå in i inställningar, välja ljud, sänka och lagra. Simple as that. Är det inte skrämmande att tanken inte ens slagit mig på alla dessa år jag stört mig på det?

Jag vet inte varför jag väljer att skylta med min dumhet såhär.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: