Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: - 20°

Thursday, December 02, 2010

- 20°

Det blir mycket snack om kylan i bloggen nu, men det är ju för att jag inte kan tänka på mycket annat just nu.

Idag är det ÄNNU kallare. Termometern visa minus 20! Vi är ju för sjutton bara i början av december. Jag tyar inte! Varenda morgon denna vecka har jag vaknat genomfrusen, varav jag la på mig ett extra täcke inatt. Det hjälpte inte alls. Jag tror folk skulle skratta om de såg mig i ren panik försöka få på mig så mycket myskläder som möjligt, snabbast möjligt i nyvaket tillstånd för att kunna kliva ur sängen.

Trots att jag försöker slappna av och tänka på annat sitter jag här spänd som en fjäder och tänker bara på överlevnad. Snart kan man läsa: I Polen och på Ekersgatan har folk frusit ihjäl.

I Skåne har det snöat rejält och nu är ett nytt snöoväder på väg. Jag vet inte vad jag tycker är värst snöstorm eller kylan. Eller jo, det är nog kylan. Den förlamar mig. Jag är på fullaste allvar gråtfärdig. Jag blir deprimerad. Jag står inte ut!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: