Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: FREDAG!

Friday, December 17, 2010

FREDAG!

Äntligen! Jag har sovit hela natten rakt igenom. Hur skönt som helst! Hade velat ligga kvar i morse med, men eftersm det är fredag var det inte så himla motigt att gå upp.

Jag har stora planer för helgen. På dagen idag ska jag försöka hinna med lite av det forskningsarbete jag missat eftersom jag täckt för Emma hela veckan på mottagningen. Sen ska jag smita lite tidigare så jag hinner före ruschen på gymmet. Ska bli skönt att komma dit... var ju ett tag sedan. Av nån anledning har jag inte haft lust att gå på pass heller utan har kört allt hemma.

Mamma lämnar HellSaab när hon slutar och sen ska jag till Rusta och köpa lite målargrejer. Japp, nu är det dax igen. Mitt målarsug kom sent i år, men nu är det alltså här. Denna gång ska jag måla ett troll. Jag har ingen som helst idé om hur det ska se ut, men det löser sig.

Jag ska även köpa pepparkaksdeg för jag ska slå till på störst och baka! Hör och häpna. Kommer säkert gå åt skogen, men jag ska ändå försöka. Mamma bidrar med kavel eftersom jag brukar använda vattenflaska... går nu inte så bra till pepparkaksdegen om man inte vill ha buckliga pepparkakor.

Sen ska jag rulla köttbullar också. Tänkte köpa mig typ ett kilo köttfärs. Jag har till skillnad från resten av världen inte så mycket emot att stå och rulla bullar. Jag tycker det är ganska avslappnande faktiskt och hur gott är det inte att ha lite bullar i frysen att ta fram och ha på mackan?!?!

Skidor ska det bli också. Just nu ligger temperaturen på en perfekt minus 4 och jag hoppas det håller sig så. Kanske åker jag ut redan i kväll, men eftersom jag ska föröska tvätta också blire antagligen blire i mon förmiddag och då blire milen!

Helgens stora projekt är städning. En rejäl sådan. Jag har varit alltför slapp... eller snarare frusen för att städa på mycket länge och nu ser det riktigt illa ut. Men jag är peppad! Ska bli en ordentlig julstädning. Alla lösa prylar ska bort och alla ytor, möbler och pryttlar ska poleras till perfektion.

Japp, vilka planer va? Låter kanske inte överroligt för er andra, men jag ser faktiskt fram emot alltihopa. Det beror såklart på att det snart är jul, Bäjbo kommer och allt kommer bli totally myyyys!

Vi hörs i ettermeddah mina vänner, motståndare och spammare. PUSS

Image and video hosting by TinyPic

No comments: