Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 1 down 2½ to go

Monday, December 20, 2010

1 down 2½ to go

Veckans första arbetsdag är avklarad, men å så seg den varit. Min första patient avbokade sig och de andra två på förmiddagen var korta besök. På eftermiddagen var det bara en doktor och för att hjälpa honom var vi fyra. Det säger sig själv att det inte var direkt stressigt. Anledningen att det är så lugnt är såklart för att de flesta läkare redan tagit jullov. Jag hoppas verkligen inte resten av veckan ska bli likadan, för det går ju fruktansvärt sakta då.

Idag har jag kontaktat banken i Värnamo och bokat in oss på en tid till Majken klockan 11.00 den 27/12. Det var den enda tiden som fanns kvar och det är ju precis innan vi ska träffa mäklaren. Mer perfekt kan det inte bli för då har man ju också alltid färskt i huvudet och man klarar av allt på samma dag. Sen måste vi ju använda resten av mellandagarna att göra våra val som ju ska vara klara till den 10/1 om vi inte får uppskov.

När jag tänker på det är jag fruktansvärt imponerad över mig själv. Tänk att JAG ordnat allt detta. JAG har haft kontakt med mäklaren och JAG har haft kontakt med banken. JAG som inte kunde ett skit om vare sig bostadsköp eller lån när allt detta började, Och JAG som hatar kontakter med allt som heter myndigheter. JAG som hatar att prata i telefon. JAG som för några år sedan blev så nervös att jag mådde illa bara jag visste att jag skulle behöva ringa nån om ett halvår. Har jag gått och blivit vuxen? Förr hade jag gärna sett att nån annan gjorde allt detta jobbiga åt mig. Jag har dock upptäckt en stor fördel med det hela. På det här sättet har jag full koll på vad som behöver göras härnäst och vad alla har sagt och det känns jäkligt skönt. Tänk att det skulle ta över 31 år, haha.

Nu ska jag ta tag i det uppdrag jag fått från Emma. Jag ska hjälpa henne med julklappsrim till hennes älskling. Ska komma på det bästa rimmet nånsin har jag bestämt, så det är bara att sätta fart!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Ja, det må jag säga, hur impad blir inte jag av att du fixar och trixar, du är skitduktig, vad ska "hemmansägaren" själv göra när du ordnar det hele, såna här grejer kostar vet du,han får nog ge dig ett arvode haha