Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det tar sig med klapparna

Saturday, December 04, 2010

Det tar sig med klapparna

 
Tre till mamsen och tre Bäjbo
Jag åkte ut till Marieberg och skulle leta fästtejp till skidorna. JÄVLAR I MIN LÅDA va mycket folk. Den redan enorma parkeringen hade fått utökas till det dubbla på nån byggyta. Jag tog ett djuot andetag och rusade in, men eftersom stället är så stort var det inte så farligt. Jag hittade två julklappar till mamsen och två till Bäjb att komplettera med under granen.

Jag åkte också in på IKEA och lastade famnen full med värmeljus. Dessa värmeljus lastade jag återigen ur min famn när jag såg hur lång kön var. Själva affären var inte så mycket folk i men alla stod väl i kassan.

Sen jag kom hem har jag slagit in paket. Det är inte lätt om inte paketen är helt fyrkantiga, men tillslut, och med underhållning av Bäjb i örat, lyckades jag tillslut.

Nu måste jag ta tag i fläskfilén och köttfärsen jag köpte igår. Matlådekok alltså.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: