Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag vill bara gå och lägga mig

Tuesday, December 21, 2010

Jag vill bara gå och lägga mig

Vill bara att det ska bli åtminstone torsdag! Känns bara som jag sitter och väntar så jag tar mig inte för att göra nånting. I mon kväll ska jag handla allt som behövs till mina godisar och städa upp det sista innan Bäjbo kommer på torsdag. Han är ju lite av en pedant den haha.


Min räkningssanering har satt fart. jag har precis sagt upp mitt mobila bredband, som jag knappt använt alls sedan jag skaffade det. Och jag begriper faktiskt inte vad jag ska ha det till. De flesta hotell och ställen har trådlöst och annars har jag ju min telefon om jag skulle behöva. Sen ska jag betala av lite annat smått så jag har så lite utgifter som möjligt till flytten. Tyvärr kan jag ju inte bli av med den största utgiften utöver hyran, som ju är CSN... men det får jag väl leva med... tills jag dör I guess. faktum är att jag faktiskt inte har så mycket utgifter utöver det mest nödvändiga. Jag har en prenumeration på iForm, men det är allt. Eller nja... Radiotjänst har jag ju som ju är den onödigare av dem alla, men det ska vi nog råda bot på med ska ni se.

Nä, nu jäklar lägger jag mig. Klockan är bara 20.30 JAG VET, men vad sjutton då!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: