Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag gillar nog julen

Saturday, December 04, 2010

Jag gillar nog julen

Dagen har gått och blivit kväller och det illa kvickt.Jag har haft så fullt upp med både skidbestyr och julklappsbestyr hela dagen att jag inte märkte hur klockan gick.

Jag har inte gillat jul speciellt mycket sen jag var liten, men det ter sig som så att jag börjar gilla julen mer och mer igen. Jag njuter av varenda sekund jag sitter här i mitt underbart julpyntade vardagsrum. Hela eftermiddagen har jag spenderat med att slå in julklapparna, bygga små etiketter och kuvert med rim och ledtrådar i. Det enda som är tråkigt är att jg inte har nån att dela stunden med.

Jag tror denna julen kommer bli mycket bättre julen varit på länge. Mamma, jag och Christian ska fira ihop hemma hos mamma med mat, skitsnack och godis. Precis som det ska va. Lugnt och stilla och bara gotta sig. Det är bara en enda sak som kommer fattas mig. Det är såklart Rolle. Rolle var jul med allt det innebar. Kanske inte enligt boken, men skinkfantast deluxe oxh Aladinasken var inte långvarig på bordet. Jag är så innerligt glad att vi fick fira den där sista julen tillsammans förrförra året innan det tog slut. Du kommer finnas med oss om bara i våra hjärtan.

Nu ska jag packa ihop alla julklappspapper, snören, sax och tejp och spendera resten av kvällen i soffan framför tv:n. Det är ju "Så mycket bättre" och det är Pluras tur. Jag gillar Plura. Han är cool.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: