Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 3½ down 0 to go!!!

Thursday, December 23, 2010

3½ down 0 to go!!!

Att det ens kan vara så kallt. jag försökte att undvika att andas alls när jag gick till jobbet för det kändes som hela innanmätet frös när jag gjorde det. Och på jobbet var det inte varmare. Med bara 5-8 personer på mottagningen fick vi inte upp någon värme alls och vi frös och förs och frös. Men det är faktiskt ganska mysigt på jobbet när det är lugnt och lite folk. I morse åt vi frukost tillsammans allihopa och sen har vi strosat runt... haft lite patienter och strosat lite till. Vid 12.30 gick vi för vi hade absolut inget att göra och dörren var ju låst.

Jag gick till gymmet efteråt. Jag tänkte att folk kanske inte hade tid att träna när det stundade jul, men jag hade fel. Men så himla fullt var det inte. Jag fick mig 30 minuter på löpbandet i uppförsbacke. 20 minuters styrka och sen ytterligare 10 intervall på crosstrainern. Gud, så skönt det var! Förutom det faktum att de valt just denna dag att renovera ventilationssystemet så det var typ 40 grader där. Men det var en ganska skön kontrast mot kylan ute.

Tack och lov har det blitt lite "varmare". Bara minus 12 nu. Jändes riktigt skönt när jag gick hem.


Idag kom jag äntligen ihåg att köpa propplösare så nu ska både badkar och handfat prepareras! On with it!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: