Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fy för måndagar

Monday, December 13, 2010

Fy för måndagar

Jag vaknade med ett ryck och trodde jag hade försovit mig. Det hade jag tack och lov inte. Det känns otroligt segt idag. Jag vill tillbaka under täcket NU!

Jag måste berätta för er om vilket action det var på Falköpings stationshus igår. När jag kom upp för trappen till stationshuset stod en flock människor tillsammans med två ambulanssjukvårdare kring en av bänkarna. Jaha, nu har ett av fyllona fått för mycket tänkte jag. Men så var det inte för på bänken låg en ung grabb... kanske 14 max. De som stod runt var polarna. Grabben var helt lelös. De försökte sätta honom upp, men han var som en trasdocka. Min första tanke var att han var skitfull, men kidzen runt om verkade spiknyktra så det var nog inte så. Ambulansmännen ringde till hans mamma och beslutade att köra honom hem vilket verkade lite mysko för mig. Jag skulle kunna tänka mig att grabben hade typ diabetes och inte skött sig, men då borde de ju tagit honom till sjukan så vad som hänt förblir ett mysterium.

Stationsactionen avslutades med att jag blev tillfrågad om jag stod i kö av Dennis M... en av "storbloggarna" som varit hos sina kusiner (enligt bloggen) över helgen. Han såg mycket mindre ut i verkligheten och han hade en otroligt söt hund under armen.

Konstigt nog var alla tågen prick i tid. Jag hörde kaoset runt omkring mig. "Tåget mot Herrljunga, Borlänge beräknas bli ca 60 minuter försenat". Och i Skövde ropades order ut till drabbade människor i megafonen på stationen. "Ni som kom med det försenade tåget från... får kliva på tåget som står inne på spår 1, ni får sitta i mån om plats". I gången på tåget stod en kvinna och skrek i telefon om hur hon och hennes två barn bara ätit en banan på hela dagen. Så nån undantagsdag var det inte för SJ, det verkade bara vara jag som hade en jäkla tur.

Det slog mig igår att det bara är två veckor kvar till jul... eller faktiskt mindre än så till och med. Jag ser så fram emot jul detta år. Bäjb kommer ju och vi kommer ha det så mysigt och lugnt bara han och jag och mamsen. Dessutom får man lite längre ledigt, vilket jag verkligen behöver (med skitstora bokstäver) just nu. Må tiden gå skitsnabbt fram tills dess! Men nu... lite jobb då :(


Image and video hosting by TinyPic

No comments: