Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bäjb är på väg... bokstavligen

Thursday, December 23, 2010

Bäjb är på väg... bokstavligen

Klockan 15.15 fick jag ett sms att Bäjb lämnade Värnamo. Vad jag förstår är inte läget på vägarna så himla illa just nu, förutom i Skåne och södra Götaland, så resan kanske inte blir så farlig. Jag håller tummarna för det i alla fall. 


Jag är otroligt nöjd med mig själv. Jag har nämligen betalat av min skuld till Wasa Kredit för en dator jag köpte för herrans många år sedan. Detta som en del i min räkningssanering inför flytten. Jag har också satt över en rejäl slant för sparande till kontaktinsatsen. Känner mig mycket nöjd.

Under den timma som gått sedan jag fick sms:et har jag städat en gång till. Det ska vara skinande när min älskling kommer! Nu är det bara väntan kvar och jag ska utnyttja den till en stund i badet med min nya iFORM som kom idag.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: