Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Day has come

Wednesday, December 08, 2010

Day has come

Skidpremiär idag då! Can't wait. Tyvärr måste jag ju ta mig igenom en dag på jobbet först, men jag har en misstanke om att det kommer gå fort. Idag ska jag nämligen få vara med om nåt nytt och det gillas.

Vi ska för första gången lägga upp uretärkatetrar på mottagningen, något som vanligen görs på operation med genomlysning. Jag är den lyckliga att få vara med och assistera. Om det är nåt positivt vet jag inte ännu. Det är nämligen alltid så himla enkelt när man frågar läkarna. Att de säger så beror ju såklart på att de gjort det hundra gånger och har folk runt omkring som vet vad de ska göra och ha för grejer. Men... behöver de nåt som de inte sagt innan får de skylla sig själva om vi inte har det. Roligt och spännande ska det bli i alla fall.

Åter till skidorna då... Vad sjutton ska jag på mig? Jag vill ju inte frysa, men heller inte svettas. Det är typ 10 minusgrader ute nu. Det är nog ungefär samma som det var närt vi var ute förra året och då hade jag lyckats klä mig helt perfekt. Dock minns jag inte alls vad jag hade haha. Skit också. Jag har provat kombos hela morgonen och är nu alldeles yr. Det värsta är att vi har begränsad tid eftersom Emma ska hämta sina barn sen så jag hinner i princip bara upp och hämta skidorna efter jobbet. Ingen tid att byta om ifall det skulle visa sig vara helt åt helvete. Jag fåt helt enkelt packa med mig lite alternativ i ryggan och testa nu på vägen till jobbet.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: