Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men låt mig sova

Tuesday, December 07, 2010

Men låt mig sova

Är det inte lustigt att jag alltid vaknar tidigt för att stiga upp trots att jag sover skit? Normalt brukar man ju, när man sovit dåligt under natten, sova som bäst när klockan ringer. Inte jag. Jag vaknar pling plong och sen hajar jag inte fören jag gått upp hur jäkla trött jag är.

Jag får för mig att det är drömmarna som väcker mig. Vilket är märkligt för det är inga speciella drömmar. Inte otäcka eller nåt. De bara får mig att vakna av olika anledningar. Detta har pågått alldeles för länge nu och i allt längre perioder.Jag kanske är stressad över nåt jag inte fattar själv. Kanske skulle man börja med mindfullness, haha. Problemet är bara att jag tror jag är ett sånt där hopplöst fall. Sån som inte kan slappna av. Jag tror till exempel att jag skulle vara helt omöjlig att hypnotisera eftersom jag inte skulle kunna rensa hjärnan tillräckligt för att koncentrera mig på en enda sak. Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag om nån borde hitta nån slags meditations/avslappningsteknik. Vi får börja jobba på det ikväll då.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: