Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En jälla bra julklappsidé

Sunday, December 05, 2010

En jälla bra julklappsidé

Tvätten har tagit mig hela förmiddagen. Men under tiden har jag passat på att träna och fixa lite. Jag kan bara inte få nog av julklappsstöket. Nu på morgonen har jag slagit in ytterligare ett paket. Jag har dessutom byggt egna etiketter och rimmat på tre av dom. Jag har lagt upp paketköpandet så att jag ska ha ett huvudpaket till Christian och ett till mor och sen får de lite småsaker vid sidan om. Christians huvudpaket har jag redan kirrat och till det har jag byggt en otroligt fiffig rebus. Denna kan jag ju tyvärr inte visa ännu, men efter jul ska ni få se exakt hur jäkla fyndig jag kan vara.

Jag fick nyss en sån jäkla bra idé på huvudpaket åt mor. Jag vet precis var jag kan hitta föremålet, men jag har aldrig sett det live så jag måste ut och reka genast.

Återkommer senare med hur det gick. This is gonna be fun!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: