Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Feels like Christmas

Saturday, December 11, 2010

Feels like Christmas

Jag vet inte varför, men när jag slog upp ögonen i morse trodde jag det var julafton. Och det känns fortfarande så... hur nu det känns. Det kan ju bara vara det att det är tokvitt av snö ute och det lyser lampor överallt. Mysigt ät det i alla fall.

Det är plusgrader ute idag... har ju nästan glömt hur det känns, men det passar mig utmärkt eftersom jag alldeles strax ska bege mig runt Osudden. Sen börjar dagen med lite hard labor. Potty ska låna ett släp på sitt jobb för att han och Bäjb ska köra grejer till skroten. Jag tänkte hålla mig utanför de där, men jag kan väl hjälpa till att hålla upp en dörr eller två.

Förresten, thank god att Idol är över! Hoppas Svenska folket är nöjda med sitt val av den "å så ångerfulla" Jay, som korkar upp och skriker "Nu ska jag festa".


Image and video hosting by TinyPic

No comments: