Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: FarmVille vs. WoW

Saturday, December 18, 2010

FarmVille vs. WoW


Att Facebook-spelet FarmVille blåser folk på pengar förvånad mig inte direkt mycket, men att det är större än World of Warcraft!?! Det löjliga beta-spelet på Facebook som du varit tvungen att spärra inbjudningar i från eftersom de totalt bombarderade ens sida.

Lurendrejeriet går till ungefär såhär: Gör ett fjantigt test. Fyll i svaren och ange ditt mobilnummer så får du ett sms med resultatet. När mobilräkningen anländer visar det sig att du har skrivit upp dig på en prenumerationstjänst du aldrig hört talats om. ”Farmville” erbjuder en buffé av bluff-erbjudanden som utan förvarning ansluter dig till betaltjänster som du inte har något intresse av. 


Jag har så svårt att fatta att folk verkligen gör det... fyller i sitt nummer alltså. Alla borde vid det här laget veta att det aldrig är förenat med något gott.

Hjärnan bakom FarmVille heter Mark Pincus och han är idag en rik man. Det trodde han nog inte från början... att han skulle bygga ett imperium av att låta folk plöja virtuella åkrar på Facebook.Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Khelben said...

Bättre med gratis-spel som t.e.x. The Battle for Wesnoth: http://www.wesnoth.org/

Har du provat det?

Det har dessutom väldigt låga systemkrav så det funkar bra även på gamla datorer, något som World of Warcraft inte längre gör då grafiken blivit tyngre.

Och ang. Farmville så har jag aldrig provat det, men hört talas om det. Att tillåta applikationer att komma åt ens Facebook konto innebär alltid en säkerhetsrisk. Inte så bra.

Hannastacia said...

Nä, jag har inte provat det. Jag är väldig periodare vad gäller spelande överhuvudtaget. Nu är jag rätt anti, men jag ska testa när jag kommer in i det igen.