Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia

Thursday, December 23, 2010

Blir en julafton i Skillinge! Vi upplever just nu det värsta snöovädret under alla våra 18 år i skåne. Just nu står 500 bilar fast på vägen mellan Simrishamn och Tomelilla. Många har suttit sedan 10.30 och befolkningen uppmanas gå ut och bjuda in de drabbade på mat och dryck. Hjullastare gräver nu fram bilarna och även snöplogar!
Christina är min pappas fru och det där är hennes Facebook-status. Verkar vara totalkaos där nere. Men det står inte så mycket om det i tidningarna för all fokus är ju på tågen. Och nu är det riktigt kris. Den mest trafikerade sträckan Stockholm-Göteborg är körd! Ett tåg spårade ur på mitt väntehak Falköping och nu kommer INGA tåg förbi.

Hörni, jag har det ganska gött här i soffan med tända ljus och min värmefläkt... och snart har jag min älskling här också!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: