Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gryningsnjutaren

Sunday, December 05, 2010

Gryningsnjutaren

Jag lyckades somna om idag och gick precis upp... lite sent för att vara mig ju, men skönt och behövligt med lite extra sömn. Ändå är jag uppe i lagom tid för att kunna njuta av morgonmörkret och lampornas sken.

Länge nu... i säkert en månads tid, har jag känt mig halvrisig. Ni vet så där som man gör innan en förkylning som bara inte vill bryta ut. Inte för att jag vill att den ska bryta ut, men jag vill bli av mig förkänningen med, för den tröttar ut mig. Jag känner mig överlag ganska energilös och jag vill ha massor av den varan som matchar upp mot min rastlösa själ.

Undrar så om det kommer bli några skidor idag. Jag har inte hört från Emma ännu. Jag misstänker att det inte blir nåt av. OM hon nu lyckas skaffa barnvakt har hon antagligen ganska bråttom tillbaka och detta med att förbereda skidorna verkar ju inte vara gjort i en handvändning direkt. Läste ni att en 70-årig skidåkare blivit förväxlad med älg i Ljungby och skjuten? Nu är det väl ingen som jagar älg i Karlslundsskogen, men det är ju lite läskigt.

Jag har tre måsten under dagen. Det är tvätta, dammsuga (som var det enda jag missade konstigt nog när jag gnodde och skurade allt annat här i fredags) och göra matlåda av köttfärsen. låter inte allt för krävande.'

Image and video hosting by TinyPic

No comments: