Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tjänade just en timma

Tuesday, December 01, 2009

Tjänade just en timma

Vilken glad överraskning. Jag var helt övertygad om att klockan var 20.00... jag har varit en timme före sen jag kom hem och började bli lite stressad eftersom jag måste tvätta håret, men nu är det ju hur lugnt som helst.

På tal om klockor, hittade jag denna häftiga golvklocka på IKEA. PS Pendel, 1 495 kr. Jag har inte haft någon klocka i vardagsrummet sedan jag fick renoverat förrförra julen. Kan inte säga att jag letat med eld och lyktor eftersom jag ju har klocka på datorn som jag ju oftast har i knät här, men ibland saknar jag det lite. Ska nog åka och kika på denna. Tyckte den var supercool.

För att skryta lite vill jag bara berätta att jag lagat lite mer matlådor ikväll... 4 stycken blev det närmare bestämt. Mousakka av skolbespisningsvariant... alltså med potatis istället för såna gurkliknande grejjer (lär mig alldrig vad som är vad av squash, aubergine och zuccini). Supergod vart den!








Image and video hosting by TinyPic

No comments: