Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bräda Medel

Tuesday, December 01, 2009

Bräda Medel

Brädan kan göra övningar tuffare och tyngre eller underlätta och avlasta. Med andra ord, du kan jympa smart och effektivt med hjälp av step up-brädan. Nivåskillnaden påverkar och kan variera styrketräningen, avlasta knän och bäckenbotten när vi tränar kondition, ge stöd när vi stretchar osv.

Bräda har jympans karaktär och profil, samtidigt som träningen känns fokuserad. Eventuellt används också redskap som gummiband eller hantlar.

Brädjympa är allsidig träning av kondition, styrka och rörlighet och finns på bas- och medelnivå.

Detta är alltså vad jag planerar ge mig på ikväll. Jag gick mycket på Step-Up när jag tränade förr i världen och jag tyckte bra mycket bättre om det än om Aerobics, så det blir nog kul. Hoppas det är riktigt jäkla asjobbigt.

Hoppas ni bara jag hinner utan allt för mycket stress. Ska till tandhygiensisten klockan 15.20, så jag måste gå bra mycket tidigare från jobbet, mitt i mottagningen. Även fast jag berättat detta för mina kollegor kommer det nog blir sura miner om det är stressigt. Jag har erbjudit mig att boka om tiden, men: Nä, det ska du inte behöva göra. Tja, vi får väl se hur mungiporna står när det börjar bli dax att gå.

Tandhygienisttiden är beräknad till 40 minuter. Med lite tur hinner jag då till Kvarnen innan klockan slår 16.30, så jag hinner få en plats på passet. Passen är bokningsbara, men eftersom jag köpte mitt kort igår kan jag inte boka ännu. Tar tre dagar innan det registreras. Det gäller alltså att va där i tid till de släpper de sista 25% av platserna.


Planerar ta cykeln, men jag har en liten känsla av att det inte är speciellt mycket luft i däcken nu när jag inte använt den sen i somras. Cykelpumpen, som jag ju lämnat i cykelkorgen, är såklart knyckt vid det här laget, så vi får väl se om det finns tillräckligt med luft för att i alla fall cykla över stan sen.

Wish me luck with my day folks. Feels like I'm gonna need it.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: