Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Barnförbud

Monday, December 07, 2009

Barnförbud

Bra sagt, Katrin! Kanske, möjligen kunde man använda andra uttryck än rubbad o.s.v, men jag håller med henne fullständigt! Det borde vara besvärligt för mammorna med att ta med sina barn och barnvagnar till smockade caféer i värsta ruschen. Att fastna bakom en barnvagnskaravan på stan är bland det mest frustrerande som finns. Alla skulle tjäna på om det fanns speciella tider och ex specifika caféer för småbarn.


Jag har alltid undrat vad som händer med folk när de får barn. Plötsligt är de så jävla speciella och ska ha en massa mer rättigheter än alla andra. Då ska man ha förtur till allt och alltid prioriteras. Allt annat får stå åt sidan. Wakeup call! Ni är inte mer speciella än nån annan. Kolla runt omkring er... alla har barn, kommer få barn eller har haft barn (med vissa undantag såklart). Att du har det med är mer normalt än speciellt.

Jaja, får jag barn en vacker dag kommer jag säkert bli precis likadan, så egentligen ska jag väl hålla käften. Man kan ju hoppas att man behåller lite vett, även om det inte är troligt.



Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Eva said...

Ja usch, jag stod på vagnen häromdan och det stod en mamma med sitt barn i en barnvagn, och ungen skrek så att alla, och jag menar ALLA på vagnen satt och höll för öronen (tro mig, de tär rätt svårt att stå och hålla i sig i en skakig vagn och hålla för öronen samtidigt). Mamman lyfte inte ett finger för att få tyst på skrikungen. Hade det varit jag hade jag fan gått av med vagnen och inte klivit på förrän jag fått tyst på ungen.

Anonymous said...

Jävligt bra skrivet!!!