Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dilemmat

Tuesday, April 06, 2010

Dilemmat

Idag upptäckte jag ett nytt fenomen på Expressen. Det är tidningssåpan "Dilemmat" - en realtionssåpa i spaltform. Min första tanke var väl typ. Vad i helvete är detta för trams?... men när jag tänker efter så varför inte?

Varje måndag börjar en ny manusskriven episod, varje fredag avslutas veckan med en avslutande expertanalys. Läsarna får kommentera både i tidningen och på Expressen.se
- Karaktärerna är till en början oskrivna kort. Läsarna kommer att få möjlighet att prägla hur karaktärerna utvecklas.

Såpan kan sedan avnjutas i form av dagliga bildspecialer med pratbubblor. Det är ju en riktigt rolig idé egentligen... får väl se hur rolig själva såpan blir.

Jaha, tisdag morgon då och denna veckas första arbetsdag. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är jättepeppad. Dessutom har jag sovit skräp i natt. Vaknat och toksvettats som om jag hade feber och jag fattade inte mycket alls när klockan ringde. Jag var helt övertygad att det var på nån annan i mig det ringde, men sån tur hade jag inte. Bara att bita i det sura och ge sig sta.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: