Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Not my day

Wednesday, April 21, 2010

Not my day

Bitande kyla från norr och snö till och från. Inte min kopp te alls. Höll på att frysa i små små bitar när jag gick till jobbet. På jobbet var det faktiskt ganska bra idag. Lugnt och fridfullt som sig bör en grå dag som denna. Men det är väl också allt som varit bra idag.

Gick upp på stan för att köpa mig en kjol jag spanat in. När jag kom upp på stan, dugnsur av regnet, kunde jag för mitt liv inte komma ihåg vart jag sett den. Gick in i alla affärer jag varit i senaste tiden, men kunde ICKE finna den. Sloköronen på.

Ok... strumpbyxorna på Åhlens då.... traskar dit. Slut! darn! Hittade dock ett par andra fina som jag köpte.

Traskade bort till Life för att köpa Enaxin. Hade nämligen 20 % rabatt med sista dagen idag. Slut! Kommer in i morgon och tjejen sa att jag kunde få använda rabatten då, men då måste jag ju upp över stan igen, så det lär ju inte bli av.

Gick vidare in på Indiska för att köpa gardinen jag spanat in till vardagsrummet. En fin i lila som passar till lamporna jag har i fönstret. Det borde ha ante mig att den skulle vara slut också. Eftersom jag vägrade komma hem utan, köpte jag samma i en mer rosa färg... fin den med, men inte vad jag ville ha.

Och tro på fan! När jag kommit nästan ända hem, får jag inte ett med fyra sms från Tre att min telefon finna att hämta. Kunde det inte kommit LITE tidigare. Trebutiken ligger nämligen helt åt helvete från min vanliga rutt, men just idag hade jag ju gått förbi den.

Så... som ni ser... inget vidare flyt. Jag bara väntar på vad som ska komma härnäst.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: