Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Grå himmel

Thursday, April 15, 2010

Grå himmel

En läkare sitter fast i Norrland. En annan läkare har fått boka om sin resa till tåg. Två av mina kollegor ska/skulle åka till Turkiet på lördag. Våra ministrar sitter utspridda i världen och så ska vi ju inte glömma att den stackars kungafamiljen inte kan åka till Danmark, för inte kan väl de ta nåt annat färdmedel. Allt detta på grund av askan som sprider sig över Europa. Och det ser ju inte direkt ljust ut för någon som planerat flyga den närmaste tiden. Experterna påstår ju att det kan hålla på i månader.

Vid lunch gick solen i moln här och ljuset ute är minst sagt skumt. Kollar man mot solen ser det faktiskt ut som om det är aska för. Men det är kanske inbillning. Jag vet inte ens om den gråa himlen beror på askan. Enligt pressen kommer inte Arlanda stänga fören 18.00 då askan ska spridit sig dit.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: