Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Linda har vaknat!

Sunday, April 18, 2010

Linda har vaknat!


Linda har kommit till insikt om att hennes ideliga besök hos plastikkirurgen skapat ett monster! Hon erkänner sig blivit beroende av plastikoperationer och till dagens datum har hon spenderat 280 000 för sitt anklika utseende.

Men nu är hon missnöjd och ska hon operera sig igen... tillbaka till ursprunget, or so she say. Ursäkta mig, Linda, men jag tror du ljuger. Jag tror Linda kommer sträva efter att se mer naturlig ut, men att hon accepterar ett föråldrat nylle tror jag inte en sekund på. Ungefär lika troligt som att Carolina Gynning helt tagit bort sina implantat. I Carolinas bok Ego-girl kan man läsa om hur hon haft bröst mindre än a-kupa och det kan man inte beskylla henne för att ha idag, även om brösten visst blivit mindre. Så, visst Linda återgå du till det "normala" men erkänn att det kommer vara med modifikation.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: