Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: cAndy?

Friday, April 16, 2010

cAndy?

Jag funderar på att förflytta mig till sängen. Snart börjar "Mord i sinnet" och trots att jag tycker Robson Green är ganska tråkig i rollen som Tony Hill, är han min idol ändå efter rollen som Kreegan "I ondskans närhet"

Jag saknar min kille. Tres telefonnät är utslaget i hela sydsverige verkar det som så jag får inte prata med honom ikväll. Snyft. Idag är en sån där dag när jag inte för mitt liv kan fatta varför vi bor så långt i från varandra. Kommer det nånsin bli nån ändring på det? Jag hoppas verkligen det och det snarast! Det enda som egentligen håller mig kvar här (förutom min älskade mor såklart!) är jobbet, men seriöst... hur kul är det där nu egentligen? Nä, jag vill inte sitta här och längta efter min man längre... jag vill vara hos honom istället.

Stacia goes Andy Warhole


Nä, skit skit skit! Ingen bra varken dag eller kväll detta, trots att fredagar brukar vara så nice... och utan godis finns det ju absolut ingen anledning att vara uppe längre. Gonatt världen!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: