Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny iPhone

Wednesday, April 28, 2010

Ny iPhone

Som jag anade fick jag en alldeles sprojtans iPhone, istället för den gamla som jag lämnat in. Kunde jag väl fått på en gång kan tyckas, men de har väl regler att följa de med.

Har nu sedan jag kom hem kämpat, återigen, med att få på InvisibleShieldet snyggt och jag tror jag lyckades bra mycket bättre denna gång. Ska bli mycket intressant att se om denna nu funkar bättre ljudmässigt.

Idag pratade jag med Doktor Dag om mina utslag. Han är urolog hos oss, men extraknäcker som distriktsläkare. Han tvivlade på skabb och trodde mer på en sekundärinfektion som inte ville ge med sig. Jag valde såklart att lita på hans ord och har nu fått Fucidin (hydrokortison- och antibiotikasalva) istället. Vi testar med det innan vi kör skabbsanering.


Vi har fått en kaffemaskin till vårt lilla hak på avdelning 28. Det är så himla fint där... kanske lite stökigt, men ändock fint och fräsht.
Hoppas vi aldrig behöver flytta därifrån.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Betts said...

Det låter som ett typiskt fall av bed bugs! De finns ofta på motell och billigare hotell, men även de lite finare ställena kan ha dem. Jag har råkat ut för det flera gånger, man får utslag som små kliande prickar, de försvinner efter ett tag, och kommer tillbaks igen. Googla så får du se! :)

Hannastacia said...

Ja, bed bugs var min första tanke... speciellt eftersom vi precis varit på swamp tour och fått veta vad de egentligen var. Det är nog det efter allt och då borde fucidin funka för att bli av med det.