Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Monas kvast kan inte vara bensindriven

Wednesday, April 28, 2010

Monas kvast kan inte vara bensindriven

Det är nåt skrämmande över personen Mona Sahlin. Hon skrämmer mig med sitt lömska leende. Hon ser inte alls ärlig ut. Men ärlig ät precis vad hon påstår sig vara, när hon berättar om sina planer. Blir det maktskifte i höst kommer de rödgröna höja bensinskatten med 49 öre litern!!! Som om inte bensinen vore dyr nog! Hur fan ska folk ta sig fram egentligen? Satsa på kollektivtrafiken my ass. de enda satsningarna de gör på den är i storstäderna och framförallt Stockholm där politiker tycks tro att alla bor. Även dieselskatten ska höjas och det med ännu mer. Man undrar ju lite hur de tänker när de säger att godstågen ska ta över, när tågen slåss om rälsarna som det är idag. Och ska det dras järnvägar kors och tvärs över skördefälten på landet då? eller får bönderna gå tillbaka till häst och vagn?

Och Miljöpartiet ska vi inte tala om... om de fick som de ville skulle de höja skatten med 2 kronor litern... Vansinne! Sen vill de ha nån skatt på elen med om jag fattat det rätt. Ja, men det är väl klart att vi ska höja priset på det som redan är dyrast och ruinerar oss. För det är ju vanligt folk som blir drabbade av allt detta. Alla Svenssons kämpar för att kunna ha kvar sina bilar (som ju är absolut nödvändiga om du har barn t.ex), så hur ska de klara det om det blir ännu dyrare? Man kan ju hoppas att detta blir de rödgrönas fall, för här tror jag faktiskt inte ens de har sina egna (förutom miljöfanatikerna) på sin sida.

I intervjun på TV4 nyheterna ler Mona lite så där hånfullt och säger: Jag tycker Anders Borg läser nationalekonomi ungefär lika bra som Mats Odell läser bibeln... det finns ju ingen sant i den spekulationen. Nä, men Mona... är du fortfarande putt för den där Tobleronekommentaren? hihi.

Man skulle om man läser mina inlägg här i bloggen tro att jag är råModerat, haha. Det är jag inte... inte vad jag vet i alla fall. Men kanske är det vad jag är... eftersom jag i nästan alla frågor finner mig hålla med Reinfeldt och hans liga. Scary. Jag som under min ungdom vad så himla anarkistiskt övertygad.

En annan nyhet som togs upp på tv4 nyheterna var den om att Uppsala till hösten ska börja skicka hem nyförlösta mammor efter 6 timmar efter förlossningen. Syftet: att minska risken för smitta med multiresistenta bakterier. De talar om detta som om det vore nånting nytt och obeprövat. Jag kan då informera om att det varit på detta vis i Örebro i säkert ett år nu. Hur det funkar och vad mammorna som gjort det tycker vet jag inte, men nåt nytt är det inte och eftersom de fortfarande har det så efter säkert ett år tyder ju på att det funkar ganska bra.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

äckliga jävla borgarhora