Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Day with a twist

Monday, April 26, 2010

Day with a twist

Förmiddagen var en plåga liksom alla måndagar när jag varit ute och svirat. Tänk att jag blivit så gammal att jag ska lida i flera dagar för att jag varit på galej. Men en dag som började ganska motigt tog en ny riktning efter lunch och blev ganska bra.

Idag började en ny kollega på jobbet. Marie-Louise. Hon är ca 35 och ett välkommet tillskott till den unga skaran. Nu har jag inte ännu hunnit lära känna henne för som vanligt flänger man ju runt och har inte riktigt tid, men första intrycket är mycket gott. Hon kommer senast från psyk så kanske hon kan ge mig lite insikt i denna inriktning jag ännu inte för mitt liv kan förstå.

Om några veckor är det Kristi Himmelsfärd. Detta är en torsdag och en ledig dag. Som vanligt har jag inte fören nu fattat att det innebär att man kan bli långledig. Eftersom jag visste att både Eva och Susanne skulle vara borta var det med hjärtat i halsgropen jag gick in och fråga om ledigt. Tänk vad underbart att kunna åka till Bäjb redan onsdag kväll... men tänk så besviken jag skulle bli om jag blev nekad. Och svaret var dystert. Nina hade blivit lovad forskningstid och därmed fanns inget utrymme för mig att ta ledigt. Med sloköron gick jag ut från chefens rum, men sen kom jag på det. Jag dealar med Nina. Jag har ju mina eftermiddagar och jobbar jag på lite kan jag ju erbjuda henne en av dom mot fredagen. Och den underbara Nina är aldrig den som är omöjlig och hon godtog mitt erbjudande rakt av. Jag blev överlycklig och sen gick eftermiddagen som på räls.

Nästan i alla fall. Jag har ju varit ute efter ExeTubes nu i vad som känns som en evighet, men överallt är de slut, förutom i lightvarianten. I Jönköping fanns de, men för 299:- mot Rustas 79:-. Jag beslöt mig för att inte köpa där, utan traska ut till Rusta idag efter jobbet.

På vägen gick jag förbi Trebutiken för att hämta mobilen. I butiken jobbade två killar och med fem personer före mig insåg jag snabbt att jag inte skulle orka vänta. Jag var dessutom redan kissnödig trots att jag bara gått 15 minuter från jobbet och sista toalettbesök. Jag traskade vidare... in på biblan (där jag inte satt min fot på säkert femton år). Där fanns två toaletter och bägge var trasiga. Damn! Vidare mot Rusta. På vägen ligger Södra station och där måste de ju ha toalett! Och visst hade de det, men inte ett skit hände när jag lagt i min femma... och inte heller när jag la i fem till. Nu började jag bli riktigt frustrerad, men på Rusta måste de ju ha toalett. Icke! Och inga ExeTubes heller. Det var bara att knipa knipa knipa och halvspringa i 20 minuter tills jag var framme på Ekershallen där jag äntligen fick tömma min överfulla blåsa. Tänk att det ska vara så jäkla svårt att få kissa. Jag förstår att mina patienter med inkontinensproblematik och trängningar inte vågar gå ut. Det är ju dömt att misslyckas.

Jag måste avsluta detta aslånga inlägg med att ifrågasätta ombyggnationer... eller omorganisationer får man väl kalla det. Ekershallen har haft samma upplägg nu sedan de byggde om för ca tio år sedan. Suveränt... man vet ju exakt vart man ska gå för att finna det man ska ha. Men inte nu längre. Av nån anledning har de bestämt sig för att flytta runt precis ALLT i hela affären så ingenting längre finns på sin ursprungsplats. Vad ska det vara bra för? I don't get it!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: