Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Åt skogen och skit"

Friday, April 23, 2010

"Åt skogen och skit"

Nu har den där jäkla hockeyn förstört varenda kväll den här veckan. Hur i helskotta kan de behöva visa den på femman när det finns en miljard sportkanaler? Och svensk hockey är ju inte ens kul!

Rubriker är orden av Arne Kojefors. Ni vet den gamle mannen som inte fick bo ihop med sin partner sedan 63 år, Gunnel. Nu har de fått besked efter sin överklagan att de inte kommer få spendera sina sista år tillsammans. Återigen kommer en tår krypandes ut ögonvrån. Beslutet blev att de ska få boenden nära varandra... i samma hus, men det finns inget till Arne, så det är bara att vänta. Vänta innebär att man måste ha tid och som Arne själv säger: "Det kan ta lång tid att få något boende nära Gunnel. Vi kanske hinner dö båda två..."


Nä, hörni... ingen tid att spilla. Några timmars jobb idag och sedan drar vi söderöver då. Längtar!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Kan du inte sätta på Mtv eller nåt...

Hannastacia said...

Disaster date är inte min kopp te