Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fixar och donar, trixar och bonar

Friday, April 30, 2010

Fixar och donar, trixar och bonar

Jag har kommit en bra bit i mitt städande, men var tvungen att ta en vätskepaus nu. Första högen tvätt är i maskinen och den andra ligger på golvet i hallen och väntar.


Jag har precis dammdugit halva lyan och det tar verkligen på krafterna. Jag har berättat om min dammsugare förr och här kommer en bild på'n. Det är ju urläcker, men kolla hur den hänger ihop... typ inte alls. Det gör det asjobbigt att dammsuga och jag gör det inte så där överdrivet ofta.


Förutom dammsuga, har jag skurat i princip hela köket skinande rent (dokc ej inuti skåpen ännu). Jag har även fått toaletten att blänka och jag har bytt ut mössor och vantar i hallen mot paraply och sjalar.

kolla förresten vilka tjusiga handskar jag hittade på Entré idag. Händerna och naglarna blir ju inte alls lika förstörda, men det är bra varmt i dom dock. Slut på vilan nu... vad ska jag ta tag i härnäst tro?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: