Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 3 pajasar i pomada

Monday, April 19, 2010

3 pajasar i pomada

Tyskarna borde ha vänt redan i färjeterminalen, skriver Nöjesbladets Per Magnusson.


Konsert på Kulturbolaget i Malmö.

Bäst: Kompbandet är lika tajta som lederhosen. Sämst: Efter en timme försvinner trion av scenen. De kommer dessvärre in igen och spelar en timme till – i nya skjortor.


MALMÖ. Någon borde ha motat tillbaka The Baseballs till Tyskland redan vid en färjeterminal i Trelleborg. Nu väntar nämligen femton – fünfzehn – konserter på svensk mark.

När trion turnépremiär-flashar sina bringor under svettigt genomskinliga skjortor går det en unison och skärande ljus ton i publiken. Folk köper turné-t-shirts som vore det ett riktigt band.

Det är det alltså inte.

Publiken kan allt

Det är tre pajasar i pomada.

Men de har ett ess i jeans-uppviket. Publiken kan redan alla refrängerna. Vare sig det är Robbie Williams ”Angels”, Beyoncés ”Crazy in love” eller Katy Perrys ”Hot n’ cold” som får rockabilly-polisonger.

Låter afterski

Men Baseballs låter mer afterski i Garmisch-Partenkirchen än folkpark och 1954. Dessutom är det plågsamt tydligt att trion är mer än lovligt sugna på alla Schwedische Mädchen i publiken.

Jag spår de germanska gycklarna en lika lång och vital karriär som Ronny & Ragge.

Per Magnusson


Ojojoj, det var ingen vidare recension från Malmö. Undrar hur det gick i Örebro igår. Men seriöst... vad är det för fel på afterski om musiken är bra?


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Cibag said...

Haha, giftigt ;) Men vi gillart ändå ;)

Hannastacia said...

DET gör vi!