Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Den eviga jakten på skor

Sunday, April 11, 2010

Den eviga jakten på skor

Tänk att man ALLTID behöver nya skor. Jag tycks slita ett par skor per säsong, vilket innebär att jag varje vår, sommar, höst och vinter behöver nya. Dessutom sliter jag ju en del joggingskor.

Mina älskade ballerinor jag köpte förr året sjönk jag rakt igenom klacken på när jag provade dom innan USA-resan. De är helt obrukbara... så nya ballerinor behövs. Några bra sandaler hittade jag aldrig förra året så det behöver jag med. Och sen är det arbetsskor. De jag har är under all kritik.
Egentligen skulle jag vilja ha exakt samma ballerinor som jag hade i fjol. Och jag hittade en snarlik variant. De var dock nån liten skosnörepryl på fram och sen sånt vristband, men det går ju faktiskt att klippa av de kostar typ 199 så det är ju inget att vara superrädd om. Men sen hittade jag dessa, tro det eller ej, VITA SKOR. Jag och vita skor känns helt åt helskotta, men jag kanske blivit vuxen som nog mamma skulle säga. Det är ju i alla fall nitar på dom så jag känner mig lite hemma.

Modet är just nu överlag ganska jag. Randigt, svart, vitt, nitar och grejer. Som om de frågat mig vad jag ville ha för en gångs skull och gjort som jag sa. Dessutom är det klack på bellerinorna. En liten liten perfekt gummiklack, sådär lagom för att få lite lutning och som inte låter när man går. Borta, i alla fall till stor del är plattfotskorna som var helt omänskliga att gå i.

Kan bli en dyr sommar de här.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: