Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mina favoritsystrar

Saturday, April 17, 2010

Mina favoritsystrar

Ja, de är ju visserligen bara två totalt, men mina favoritsystrar kan de väl vara ändå. Och idag förtjänar de båda lite uppmärksamhet.

Idag fyller en av mina systrar år. Grattiskramar till syster Ingela! Nu har ju dagen snart gått, men jag hoppas du har haft en underbar dag och att kvällen blir minst lika bra. Jag sänder över en virtuell bemärkelsedagsbukett och en föllsedagstårta till dig.

På andra sidan Atlanten har min andra syster brutit foten. Tröstkramar till syster Camilla! Min mamma ringde just och berättade historien om hur det gick till och jag kan inte låta bli att le för jag kan verkligen höra Camilla svära och gorma över skorna hon snubblat på. Kan även se framför mig hur arg hon är i detta nu att de inte fick tag på en ortoped på akuten och skickade hem henne för att komma tillbaka på måndag. Och när de dessutom skulle skicka hem henne utan kryckor! Haha, förlåt att jag skrattar Camilla, situationen är ju verkligen inte rolig, men om man ändå haft detta på film. Jag sänder över en vistuell krya-på-dig-bukett och en 200g Marabou tröstchoklad till dig.

PUSS OCH KRAM TILL ER BÅDA!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Christian said...

grattis till den ene och stackars till den andre!! :D