Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tora

Wednesday, April 21, 2010

Tora

Möt Tora, 21-årig handbollsspelare från Norge, fram tills igår okänd för världen. Igår valde hon att gå ut i Se och Hör och berätta en historia om hur hon "varit intim" med Maddes Jonas.Den påstådda älskarinnan hade en plan. Gå ut i pressen, tjäna multum och bli känd. Under den värsta upptrissningen av historien tänkte fly landet. Dock satte askan käppar i hjulet för henne... hon blev fast i Norge pga askan och nu är det synd om henne! What?! Det är ju hon som valt att gå ut med det. Det handlar såklart inte om välmening till Madeleine som hon påstår, då hade hon gått till Madeleine och inte till den största skvallertidningen out there. Jävla fegis rent ut sagt som tänkte fly!

Den påstådda affären ska ha ägt rum i Åre där Jonas och prins Calle-Phille var och slog runt på nåt årligt jippo. Tora påstår att hon inte visste om att Jonas hade en trolovad och ännu mindre att det var prinsessan. Om det nu var så måste hon ju blivit överlycklig när hon fick veta... money money money!

Och Toras story har haft effekt. Varenda tidning skriver om det och de flesta har redan valt sida... och det är inte till Jonas fördel. Lena Melin säger till och med att Madde ska bryta förlovningen, utan att ha nåt som helst annat på fossingarna än vad som skrivs i tidningen. Tänk om hon inte vill det då och tänk om inget av detta är sant? När började vi lita på vad som skrivs i pressen? Bara för Tiger Woods visade sig vara ett svin behöver inte alla karlar vara det. Dock kan jag hålla med henne i... and I quote: Madeleine, du är ung, snygg, rik och välutbildad. Ta ingen skit... men jag väljer att rikta om budskapet mot att gälla media, för det är de som kommer med den mesta skiten.


Hur som helst påstår hovet påstår att Jonas och Madeleine fortfarande är ett par och ber media (och jag instämmer) lämna dom ifred!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Eva said...

Lite underligt bara att han ljuger om allting från början. Först ljög han ju om att han alls varit där, och det kan man ju förstå om man vill slippa skvallerpressen, men när han ändå erkänt att han VAR där, varför ljuga om att han inte ens hade träffat Tora? Nu har han ju erkänt att dom faktiskt festade ihop. När kommer nästa erkännande?