Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitkonstig dag

Monday, April 19, 2010

Skitkonstig dag

Dagen har gått som i vågor. Ena stunden skitpigg och nästa så trött att jag höll på att tuppa av. Humöret har liksom följt vädret, med solsken ena stunden och nästa tunga moln. Vi hade faktiskt till och med moln innehållande snö som passerade idag påstod de uppe på avdelningen som ju ligger på åttonde våningen.


Idag tycks ha även ha varit TutTut-bilarnas dag. Det första som mötte mig i morse när jag klev utanför dörren var två ambulanser. Jag har hört sirener hela dagen lång. En karavan av piketer och civilsnutar med blandare på taket mötte mig på lunchrasten och på vägen hem susade brandbilar förbi. Nu kan tyckas att jag borde höra sirener varje dag eftersom jag jobbar vägg i vägg med akuten, men så är det faktiskt inte. Skumt, eller hur? Inte ett ord har jag funnit i lokaltidningen om vad som försiggått.

Överlag har väl dagen varit ganska bra, men på nåt sätt gillar jag den inte och är glad att den snart är över.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: