Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tre dåliga och en bra

Tuesday, April 13, 2010

Tre dåliga och en bra

Suck för Sossarna
Sossarna föreslår att alla elever ska ha en egen polis, en så kallad kontaktpolis. Det är Tomas Bodström som talar. Det ska vara lika självklart som att man vet vem som är rektor, skolpsykolog eller kurator, sade Bodström Är inte detta att ta det lite väl långt? Redan från 6 års ålder ska barnen spana på varandra, lära sig att alla människor är ohederliga. Det kommer de märka förr eller senare ändå. Detta verkar som ett sätt för myndigheterna att få ungarna själva att göra jobbet åt dom. Och så menar Sossarna att detta skulle vara ett bra förslag? Ja, jisses!

Ohelig allians
Ärkefienderna M och S planerar nu en ohelig allians i Stockholm för att stänga ute SD. Alltså, hur funkar detta med politik egentligen. Kan man bara bestämma sig för att gå ihop lite hur som helst för att få som man vill? Ja, men då kan de väl göra det på en gång istället så slipper folk släpa sig ur soffan och gå och rösta. Inte för att jag vill ha in SD i kommunfullmärktige... eller förresten. Det skiter jag fullständigt i, detta handlade ju om Stockholm och det finns redan alldeles för mycket folk som bryr sig om den staden.

Obscen fras ovanför påvens dörr
I detta nu håller katolska kyrkan en presskonferens då det kommit in två anmälningar om sexövergrepp på minderårig i svenska katolska kyrkan. Är någon förvånad? Som jag sagt tidigare är katolska kyrkan ett väsen som borde utrotas illa kvickt. Övergreppen är ju ingen tillfällighet... kyrkan har satt det i system. Det är en del av den.

Fakta: Övergreppsskandalen

  • På senare tid har det uppmärksammats i många länder att företrädare för katolska kyrkan har begått sexuella övergrepp.
  • Irland är det värsta exemplet. Där har flera biskopar erbjudit sig att avgå, sedan sexövergrepp med tiotusentals offer under flera decennier avslöjats.
  • Sedan en övergreppshärva på en jesuitskola i Berlin kommit i dagen i januari har hundratals andra offer trätt fram i Tyskland. I USA hittade en utredning 2004 över 10 000 människor som anklagade präster för övergrepp åren 1950 till 2002.
  • Anmälningar om övergrepp har nyligen gjorts även i exempelvis Norge, Italien, Danmark, Österrike och Nederländerna.

Men hörni det är lugnt för "Katolska kyrkan har bett offren om ursäkt". Va? Bett om ursäkt??? Övergrepp på barn är väl ingenting man kan be om ursäkt för. Man blir ju fan illamående.

Lars drar till landet istället

Den bästa nyheten som går att skåda i dagens media är Lars Ohlys vägran att delta i Victorias bröllop. - Jag är så oerhört trött på den här bröllopshysterin, säger Lars Ohly till Expressen.se. Ja, Lars, vem är inte det?

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Anonymous said...

Jag tycker det är viktigt att vi inte leker folkdomstol utan inser att alla misstänkta är att anse som oskyldiga tills motsatsen
bevisats i domstol.

Anonymous said...

Jag förstår. Vilket Augiasstall! Satans bÖgtrafik. Satans lögn. Satans falskhet, snusk och svineri.

Samtidigt. Det är verkligen ingenget fel ALLS på kyrkans lära. Felet är TVÄRTOM dessa Untermenschen som infekterat kyrkan som ett retrovirus! Dessa som inte tror ett SKVATT på Kyrkans förkunnelse, utan bara utnyttjat den i massomfattning för att tillfredsställa sina egna bestialiska lustar.

Biskop Anders har en fruktansvärd tid, men han gör en fin och balanserad insats. De sunda katolska krafterna skall inte besegras. Ljuset lyser i mörkret okuvat. Låt oss be för biskop Anders och stödja honom på allt sätt.

Må Den Helige Ande leva. Allt vad Kyrkan tror och bekänner, tror och bekänner jag!

- Peter Ingestad, metakatolik

Hannastacia said...

FVHC - Att förhindra folkdomstol i detta läge är väl ganska kört va? Katolska kyrkans misslyckande är ett faktum oavsett.

Kraxpelax - Jag tror det är få idag som främst tänker på religion när man hör Katolska kyrkan. Läran må vara hur bra som helst, men katolska kyrkan har själva sett till att dra ner namnet i gödselträsket och förvandla det till en organisation för pedofilism.