Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Definition: News

Thursday, April 29, 2010

Definition: News

Igår kom Eddie från Idol ut som homosexuell... eller, gjorde han verkligen det? Han har varit öppet gay i hela sitt vuxna liv och enda skillnaden nu är att han berättat om det i QX. Och var det verkligen nån som trodde nåt annat? Jag kan inte sluta förvånas över kvällspressens definition av nyheter. Jag menar... vi har vulkanen som orsakat kaos i hela världen, vi har politiken med skattehöjningar/sänkningar och dylikt, mord iform av motorsågsmasaker och konstiga kidnappningsmord av skumma kineser. Ja, vi har allt det... och så har vi Eddie Razaz... gay sen barnsben.

Vad är det för jäkla väder jag vaknar upp till denna morgon? Regn, grårusk och blåst. Ser inte alls mysigt ut... eller ja, det hade ju varit perfekt för en dag i soffan, men så bra har vi det ju inte.

Till min förtjusning upptäckte jag att jag varit så smart att jag gjort en säkerhetskopia på min iPhone innan jag lämnade in den (det hade jag faktiskt redan glömt). Efter att ha varit helt tom är den nu prick i samma skick som den gamla... ja, förhoppningsvis inte ljudet då.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: