Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kungligt

Monday, April 26, 2010

Kungligt

Hur många norskor tar det för att bryta upp en kunglig förlovning? Ja, alla kan väl svaret på den vid det här laget. Men hur många hjärnceller har egentligen norskan Tora? Nu kommer det fram att hon fick 16 000 för storyn om sig själv och Madeleines Jonas.

... och så här i efterhand kan det vara lätt att vara klok för nu ångrar sig Tora...
"Hon hade inte kunnat förutse de negativa konsekvenserna detta har fört med sig för henne, hennes familj och nära vänner".

Hade inte kunnat förutse? Jag hade nog faktiskt kunnat förutse just detta scenario konsekvenser.

En liten detalj jag missat i denna story är den att Madde faktiskt visste om historien med Tora redan innan hon ens förlovade sig med Jonas. Det hela känns genast ännu mer onödigt. Detta var alltså inte ett avslöjande för Madeleine, utan några klor som klöste sig ner i ett ärrat, men dock inte läkt sår.

Jag har funderat på en annan sak i denna historien... Vad skulle ske om Madde och Jonas skulle vilja lappa ihop sitt förhållande igen. Skulle de få det för den mäktiga kungen? eller för pressen? Är det möjligt eller är det kört för alltid.

Jag har skrivit skrämmande mycket om kungligheter på senaste tiden, men man kan ju inte undvika att kommentera detta spektakel... man kan ju bara hoppas det lägger sig snart, för kungafamiljen förtjänar faktiskt inte all den uppmärksamhet de får vare sig den är negativ eller positiv.

Vi byter ämne...

Hmm, när man läser detta undrar jag om man borde börja bli orolig för vad gamle Henry (Christians granngubbe) har under soffan? I tio år hade han sin döde vän under soffan!! Tio år... den stanken kan inte varit snäll. Vad som nästan är ännu mer skrämmande är att myndigheterna varit där två gånger och konstaterat att lukten kom från badrummet! Spelar det nån roll varifrån den kommer? Borde man inte försökt göra nånting åt den och på sätt insett att den kom från annat håll? Otroligt.

Jaha, så idag är det måndag... fy fasen vad jag inte har nån lust med det. Jag behöver minst en till söndag. Jag har sovit som en kratta och är supertrött och slö i hela kroppen. Vill inte, vill inte, vill inte... men vad hjälper det?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: