Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Igår

Sunday, April 25, 2010

Igår

Hemma igen. Fy... ville inte alls åka hem. Förutom att jag hamnade bakom fem lastbilar och fick ligga där och puttra hela vägen från Askersund gick resan bra i alla fall.

Gårdagen var riktigt trevlig. Vilket jäkla lya de skaffat, Släggan och Evelina. Hela 130 kvadde mitt i stan. Jösses... och skitfin var den också. Lite bilder då:

Bäjb, Släggan och Patrik vid barbordet

Brudarna har tagit över barbordet: Malin, Evelina, Catja, Mari och föllsedagsbarnet Marie

Grabbarna grus Potty och Bäjb har säkert nåt hyss för sig.

Som om det inte räckte med lägenheten i sig så hade de också en enorm bakong med lovely utsikt. Marie och Malin luftar sig.

And so does red lady Catja

Själv avnjuter jag ett glas jordgubbsgift inne på toaletten. Efter bara några klunkar var jag rödflammig på hela kroppen. Undrar vad det är i den där drickan jag inte tål.

Otto beundrar... va fina de gröna burkarna är.

Ensam på balkongen. Vad gör dom därinne egentligen?

Vidare till Harrys där Sampo spela. Grabbarna hade finkläderna på sig

Jag tror Marie var nöjd med sin dag

Catja hade nya skor som gjorde hennes fötter illa. Här tar hon en liten barfotasvängom utanför Sten-Stures

Bäjb sköter beställningen som resulterade i varsin burgare med pommes... en finmiddag vi tog med oss hem och avnjöt iskalla i soffan innan vi somnade sött.

Låg kvar i sängen till 12.00 idag... då gick jag upp och la mig i soffan istället. Hade lätt kunnat lega kvar där hela dagen och kvällen, men med tre timmars bilresa framför sig är det svårt att koppla av. Jag är otroligt nöjd att jag pallra mig in i duschen och tvättade håret innan jag åkte så jag slipper det nu.

Min köksklocka har stannat. Kunde den inte gjort det lite lite tidigare så jag hade kunnat bytt batteriet när jag ändå var uppe och klättra för att ställa om tiden. Nope, så enkelt ska vi väl inte ha det.

Nä, nu är jag hungrig och trött så jag ska slänga i mig nåt innan jag slänger mig själv i sängen. Motiga måndag imon. Fy!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: