Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ursäkta mig...

Tuesday, April 27, 2010

Ursäkta mig...

... men jag måste bara vara lite urtråkig och kommentera vädret idag. Guuud, vad det har varit underbart. Det var hela 9 plusgrader när jag strosade iväg i morse till jobbet och sen har värmen hållt i sig. Det har blåst lite, men vinderna har varit varma. Tyvärr tjocknade molnen och ändrade färg till grå lagom tills jag kom ut från frissan, och nu regnar det, men det gör inte så mycket.

En till bild på nya håret som nu är tvättat och frigjort från allt klet. Tänk va snabbt och lätt det går att tvätta när det bara är hälften så tjockt.

Tänk att våren och sommaren kommer varje år, trots att man tror det aldrig ska ske. För bara nån månad sen var ju landet snötäckt för bövulen!

I mon är det redan onsdag... veckan har hittills gått supersnabbt och jag klagar inte över det. Inte alls faktiskt. Nu ska jag äta upp mitt goda äpple och bädda ner mig i sängen framför The Mentalist.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: