Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ditt & Datt

Friday, April 30, 2010

Ditt & Datt

Haha, Anna Anka kan väl inte på fullaste allvar trott att hon skulle bli inbjuden till sessan och Daniels bröllop? De mest oväntade gästerna är Jonas Bergström och Linda Pernald och visst är det lite konstigt att bjuda in brudens syskons ex. Och regeringen bjuder in? Varför bjuder regeringen gäster? Är inte det brudparets sak att bestämma vilka som kommer? Och det är ingen dålig gästlista de har... och då menar jag inte namnen för jag känner inte till häften av dom, men mängden.

Skola i plast tycke jag var en rolig grej. För att följa traditionen med någon form av bus före studenten hade avgångseleverna virat in hela byggnaden med flera varv vit ensilageplast. Framför ingången stod flera rundbalar och en stor pall hästströ. Även träden runt huset var invirade i plast. Frågan är vem som ska betala all plast, som jag antar de "lånat" från skolans lager.

Lindsay Lohan poserar i underkläder med blod och cigg och upprör en hel Twittervärld. I don't get it... det är ju som sagt posering... inför en professionell fotograf och bilderna ska vara med in nån bok... är det så jäkla farligt? Bilden är ju inte värre än den på ICA Stig i spandex.Centern kämpar för jämställdheten och nu tar de vekligen i med hårdhandskarna när de kräver att MVC istället blir FVC, alltså Föräldravårdscentral istället för Mödravårdscentral. Lite löjligt att lägga krut på kan jag tycka.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: