Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Odd celebs

Sunday, April 18, 2010

Odd celebs

Jag orkar inte ens kolla igenom tidningarnas förstasidor i hopp om att hitta några intressanta nyheter. Allt är vulkan och aska. Jag går direkt på nöjesnyheterna, där jag bland annat finner att Dregen heter Dregen på riktigt och att Russel Brand vill ta död på usla band med heroin, men också två lite udda "nyheter".

Den där Nicolas Cage måste väl ha förlorat några bestick i lådan. Efter att ha blivit av med inte ett, men tre av sina hus (varav jag sett två av dom hihi), har han nu gått och byggt en pyramid! Pyramiden är 2,7 meter hög och står rest på en kyrkogård i New Orleans där han har tänkt begravas. Hmm, det känns ju verkligen aktuellt och något man satsar på när man är bankrutt.

Susan Sarandon vill öppna pingisbar i Sverige... med J-O Waldner. Ett liknande ställe finns redan i New York redan... det är Sarandons klubb Spin, där det ligger Sarandons pingisbollar på det golv som är av samma standard som i en olympisk inomhushall. Bordtennisbord av bästa märke står i prydliga rader. Minst sagt lite udda.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: