Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tomt i brevlådan

Wednesday, April 14, 2010

Tomt i brevlådan

Nä, det låg ingen inbjudan där när jag kom hem idag, men då kommer den väl i morgon. Undrar vart jag gjort av min gamla Aftontoalette. Seriöst, vad är det för jäkla benämning på en klänning? (nu var det väl kanske inte riktigt så det stavades, men i närheten i alla fall.


I hela tre dagar ska bröllopsfesten pågå. Den börjar tydligen på slottet första dagen och sista är ju själva bröllopsdagen, men däremellan är det regeringens mottagning för kommuner och landsting. Say what? Varför då? vad har de med bröllopet att göra? Jaja, ska det va så ska det.

Hovet har öppnat en speciell bröllopssajt där man kan läsa allt om bröllopet och kronprisesseparet... ja, de kallas tydligen så och inte bröllopsparet. Victoria ser otroligt smal ut ... nästan anorektisk igen. Det eller så har hon kanske bara fått samma skönhetsbehandling som Brittan?


Hovreportrarna har fullt upp nu. Dels är det ju bröllopet, men sen är det ju icke-bröllopet också. Expressen skriver om Jonas och Daniel sim käkat tillsammans och haft vad som måste varit en krismiddag. Jonas söker nämligen stöd hos Daniel eftersom de viskar över bordet. Kan det vara för att ingen ska höra kanske???? Samtidigt finns tydligen klara bevis för att Madeleine sökt samma sorts tröst hos storasyster och att hennes resa till USA för att jobba för Childhood i själva verket är för "... att få paus och möjlighet att i lugn och ro fundera över hur hon ska kunna rädda relationen med Jonas." Allt signerat Johan T Lindwall. Och det är klart att det måste vara sant. Han är ju så hederlig nuförtiden och skriver inte skvaller. Tjohej du, Johan!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: